Mladić koji autom divlja po Splitu opet završio na policiji

Screenshot: YouTube

ADRIAN Petričević, mladić koji često divlja automobilom po splitskim ulicama i objavljuje videa o tome, ima novi motor. Vijest o novom motoru podijelio je sa svojim pratiteljima tako što je snimio novi video.

Stari Suzuki je još kod policije, pa kaže da je nabavio nešto novca i kupio novi. U srijedu je došao ispred policije u Splitu i sa starog oduzetog motora, koji je parkiran kod policijske postaje, skinuo vizir. Naravno, sve je to objavio na društvenim mrežama i tako je opet završio na policijskoj obradi.

"U srijedu, 00:15 sati 20-godišnjak je s motocikla koji je oduzet u sudskom postupku, a koji je bio parkiran na vanjskom parkiranom prostor ispred grade PU splitsko-dalmatinske, demontirao i otuđio vizir. Istog dana osoba je pronađena i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđena je postojanje osnovane sumnje da je naprijed opisanim ponašanjem ostvario obilježja krađe. O provedenom istraživanju bit će obaviješteno nadležno Općinsko državno odvjetništvo", kazala je Antonela Lolić, glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske, za Dalmacija News.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.