Lovac koji je poginuo kod Virovitice bio je otac troje djece

Ilustracija: Saša Miljević/PIXSELL

NA LOVIŠTU između Virovitice i Daruvara jučer je poginuo lovac. Kako piše MojPortal, radi se o 45-godišnjem Darku Školaku iz Grubišnog Polja.

Darko je iza sebe ostavio troje djece. Njegovi prijatelji su u šoku.

"Čovjeka više nema i neće ga ništa vratiti"

"Ako je itko bio strastveni lovac, onda je to bio Darko. Živio je za lov. Bio mi je prijatelj i teško da išta suvislo sada mogu reći. Čovjeka više nema i neće ga ništa vratiti. Tko je gdje stajao, tko je pucao, kako se to dogodilo... Sve su to pitanja na koja nemamo odgovor i manje su bitna sada", rekao je Darkov prijatelj u razgovoru za MojPortal.

"Nitko sada ne može biti pametan. Nažalost, nesreće se događaju. Svima je jasno da to nije nitko htio učiniti, no nazad više nema", kazao je drugi Darkov prijatelj.

 

Darko je umro po dolasku u virovitičku bolnicu

O nesretnom događaju obavijestila je i policija.

"U nedjelju 7. studenog oko 11:30 sati na području otvorenog lovišta u blizini mjesta Mala Dapčevica, održan je lov na krupnu divljač u kojem je sudjelovalo više lovaca. Prilikom pogona divljači došlo je do smrtnog stradavanja 45-godišnjeg lovca koji je zadobio strijelnu ozljedu glave od koje je preminuo po dolasku u Opću bolnicu Virovitica", javili su iz policije.

Očevid su obavili policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a temeljem naloga Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru 9. studenog obavit će se obdukcija u Općoj bolnici Virovitica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.