Kerum u elementu: "Banovinu treba prodati i tamo izgraditi hotel"

Screenshot: HRT

ŽELJKO Kerum, bivši splitski gradonačelnik i novi kandidat za splitskog gradonačelnika, dao je intervju za HTV povodom svoje nove kandidature.

Između ostalog, Kerum je izjavio je i kako ne treba rušiti Banovinu, zgradu splitske gradske uprave, već je treba prodati i tamo napraviti hotel.

Upitan zašto misli da je najbolje rješenje za Split, odgovorio je kako je on najbolje rješenje za Splićane. Rekao je kako nijednog trenutka neće stati, već će odmah krenuti u projekte. Primjerice, napravit će akvapark na Žnjanu, urediti Istočnu i Zapadnu obalu te ih povezati tunelom. Nadodao je kako je Split metropola Mediterana te da se nada da će Splićani to prepoznati.

Napravit će još više


Naglasio je kako je u prvom mandatu napravio dobre stvari, a sad će napraviti još više.

Rekao je i kako je njegova greška u prvom mandatu bila političko neiskustvo. Rekao je kako gubio puno vremena, a s druge strane "jako je emotivan pa su mu smetala podmetanja".

Prokomentirao je i izjavu Roberta Pauletića, koji je izjavio kako treba srušiti Banovinu:

"Vidite, srušiti treba nešto što neće proizvesti, što neće donositi prihod. Banovina je zgrada dobra, lijepa, zašto je rušiti? Znači, Banovinu treba prodati i tamo sagraditi hotel."

Rekao je kako bi "nepametno" bilo srušiti Banovinu.

"Neće više ni srljati, iako nije srljao ni prije"


Izjavio je kako neće srljati s izjavama te kako nije srljao ni prije.

Uz to, napomenuo je kako je i upravo on doveo Ultru u Split: "To što je došla Ultra, to je dobro. To što će doći još netko, to je isto dobro".

Još je nadodao kako bogati ljudi donose novac, a od novca se živi, bez obzira hoće li netko reći da je to bahato ili ne.

Za kraj, napomenuo je kako bi volio da opet padne snijeg u Splitu jer mu se vesele djeca. Rekao je kako ga ne snijeg ne brine te da prošli put, srećom, nitko nije smrtno stradao; samo su bili ozlijeđeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.