Jocić na ispitivanju u Beogradu negirao umiješanost u ubojstvo Pukanića

SRETEN JOCIĆ zvani Joca Amsterdam danas je pred hrvatskim tužiteljem tvrdio kako nema nikakve veze sa ubojstvom glavnog urednika i vlasnika Nacionala Ive Pukanića.

"Jocić je u neposrednom kontaktu sa hrvatskim tužiteljem imao priliku uvjeriti ga kako sa ubojstvom Pukanića nema nikakve veze. Da je toga svjestan i hrvatski tužitelj govori i činjenica da je saslušan u svojstvu svjedoka", rekao je nakon razgovora Jocićev odvjetnik Milan Delibašić, prenose srpski mediji.

"Kategorički negirao sve navode o umiješanosti u ubojstvo"

Čovjeka za kojega se smatra da stoji iza postavljanja bombe u centru Zagreba danas su u prostorijama beogradskog Okružnog zatvora saslušali istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu te hrvatski specijalni tužitelj. Na saslušanju su bili i odvjetnici četvorice okrivljenih pred hrvatskim sudom.

Jocić je saslušan kao svjedok, a njegov branitelj nije želio otkriti ništa više osim toga da je svjedok kategorički negirao sve navode o umiješanosti u ubojstvo. Podsjetimo, Ivo Pukanić i njegov suradnik Niko Franić ubijeni su 23. listopada prošle godine u eksploziji bombe u centru Zagreba. Sreten Jocić u Beogradu je uhićen 27. travnja 2009. godine pod sumnjom da je organizirao grupu koja je ubila Pukanića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.