Iz autobusa Croatia busa ispala prtljaga dviju curica

Ilustracija/Screenshot: YouTube

IZ AUTOBUSA na kat Croatia busa na redovnoj liniji Zagreb - Dubrovnik u noći na ponedjeljak, negdje oko Opuzena, ispala je prtljaga dviju djevojčica, tvrde njihovi roditelji.

Prema informacijama kojima raspolaže radio Laganini FM, jedna zagrebačka plesna skupina od 30-ak djece je autobusom Croatia busa putovala na seminar u Dubrovnik, a prtljaga dviju djevojčica iz te skupine ispala je iz busa.

No to nije bio jedini incident te večeri. Kako tvrde roditelji koji su djecu ukrcali u Splitu, vidno uznemireni vozač bio je na rubu fizičkog obračuna s muškarcem koji se namjeravao ukrcati u bus. Navodno je bio pod stresom zbog kašnjenja u voznom redu.

Roditelji traže naknadu štete

Laganini FM posjeduje upit roditelja jedne od djevojčica čiji je kofer ispao iz autobusa.

"Poštovani, dana 12. 08. 2019. u ranim jutarnjim satima iz nezatvorenog spremnika vašeg autobusa reg. oznake ZG-2073-GB na relaciji Zagreb - Dubrovnik (po izjavi vozača na izlazu iz Opuzena) ispalo je više putnih kovčega, između ostalog i kovčeg mojeg djeteta. Kako vozač isto nije primijetio, nastavio je vožnju i tek na davanje znakova vozača vozila iza autobusa, isti je zaustavio autobus te se vratio tražiti prtljagu, no istu nije pronašao. Molim uputu za naknadu nastale štete", stoji u upitu roditelja Croatia busu proslijeđenom Laganini FM-u.

Iz Croatia busa odgovorili su tek nakon 24 sata

Laganini FM im je također poslao upit. Pitali su ih za službenu izjavu o incidentu te za izjavu o općenitom stanju voznog parka i provjerama psihofizičkog stanja njihovih vozača.

Iz Croatia busa odgovorili su tek nakon jednog dana.

"Poštovani, u ime društva Croatia bus d.o.o. se duboko ispričavamo svim našim putnicima zbog lošeg iskustva koje su imali zbog današnjeg incidenta na liniji DU - ZG. Naime, na toj relaciji putnici su imali više prtljage nego je to uobičajeno. Prema tome, zbog preopterećenosti prostora za prtljagu, vrata prtljažnika se nisu potpuno zatvorila te su zbog toga ispale dvije torbe tijekom vožnje. Vozač je zaustavio autobus i krenuo natrag kako bi našao izgubljenu prtljagu. Izuzetno nam je žao zbog frustracija koje su nastale zbog ovog događaja. Iako nije riječ o kvaru vozila, niti o događajima koje možemo predvidjeti, svakako ćemo učiniti sve da se ovakvi događaji ne ponove", odgovorili su iz Croatia busa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.