Grkinja u samoobrani Britancu zapalila genitalije

MARINA FANOURAKI, 26-godišnja Grkinja, proglašena je nacionalnom junakinjom nakon što je zapalila genitalije 20-godišnjem britanskom turistu, Stuartu Felthamu, za kojeg tvrdi da ju je pijan seksualno napao dok je bila u prepunom baru. Prema pisanju Daily Maila, Grkinja se nakon toga predala policiji, tvrdeći da je riječ bila o samoobrani. Sve se dogodilo u turističkom naselju Malia na otoku Kreti.

Zalila ga likerom

Marina će danas izaći pred istražnog suca koji će odlučiti hoće li joj se suditi za nanošenje tjelesnih boli i ugrožavanje privatnog posjeda. Stuart je dobio opekline drugog stupnja i trenutno je na liječenju u grčkoj privatnoj klinici Heraklion.

Prema policijskom izvješću, Britanac je prvo "mahnuo" genitalijama djevojkama u Electra Baru, nakon čega je dotaknuo Marinu protiv njezine želje. Policiji je rekla da ga je zamolila da je prestane uznemiravati prije nego ga je zalila sambucom, visoko-zapaljivim likerom od sjemena anisa. Budući da ni nakon toga nije promijenio svoje ponašanje, zapalila je alkohol upaljačem.

Nacionalna junakinja

Očevici tvrde da su joj okupljeni gosti pljeskali i vikali "bravo" kada ju je policija odvodila iz bara. Priča o hrabroj i domišljatoj Grkinji drugog je dana prekrila novinske naslovnice, dok su je neki prozvali "nacionalnom junakinjom".

"Moj sin se kune da je nikad u životu nije susreo niti vidio. On nije tip mladića koji ulazi u nevolje. Ljubazan je i dobroćudan dečko", rekao je Stuartov otac, Ian Feltham, objasnivši da je to Stuartu bila posljednja noć na Kreti, nakon dvotjednog odmora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.