Finski turist pronađen mrtav u Dubrovniku umro je zbog pada s litice

FINSKI turist koji je jučer oko 18,20 sati pronađen mrtav na predjelu Boninovo u Dubrovniku umro je od posljedica pada s visine, priopćila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska..

Patolog iz Opće bolnice u Dubrovniku nakon izvršenog vanjskog i unutarnjeg pregleda mrtvog tijela utvrdio je da je 32-godišnji Finac u padu "zaradio" prijelom lubanje s nagnječenjem mozga, prijelome rebara s razdorom pluća, otvoreni prijelom nadlaktice i lijeve podlaktice te razdor trbušne stijenke. U izvještaju se tvrdi kako su sve ozlijede nastale prilikom pada, a druge ozlijede nisu pronađene.

Našli ga na stijenama blizu mjesta gdje je u moru pronađeno mrtvo tijelo Britt Lapthorne 

Policija nakon što je utvrdila tijek njegova kretanja i osobe s kojima je bio u kontaktu te nakon izvršene obdukcije zaključila je da je preminuo nesretnim slučajem. Podsjetimo, jučer oko 14 sati nestanak Finca policiji je prijavio njegov prijatelj nakon čega je policija krenula u potragu.

Jučer oko 18,20 sati pronađen je na stijenama ispod predjela Boninovo, gdje je došao pješice te, iz još uvijek policiji nepoznatih razloga, preskočio ogradu. Došao je na rub provalije te se poskliznuo i pao na stijene. Kod njega su pronađeni svi predmeti i vrijednosti koje je posjedovao, a identificirao ga je prijatelj. Zanimljivo je da je australska turistkinja Britt Lapthorne mrtva pronađena u moru blizu mjesta gdje je pronađen i ovaj strani turist. Njezinu sumnjivu smrt policija još uvijek istražuje.

I.Kri.
Foto: Adnan Buljubašić/Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.