KORONAVIRUS

Eventim popisao koncerte koji su zbog koronavirusa odgođeni i otkazani

Foto: Pixsell/Marko Prpic

TVRTKA Eventim HR, najveći europski distributer ulaznica za "live entertainment" i ostala događanja, svjestan je trenutačnog stanja u zemlji zbog širenja koronavirusa, a  vezano za vladinu preporuku odgode svih organiziranih skupova s više od 1000 ljudi. Iako su sve najave organizatora objavljene, kako na web-stranici Eventima tako i na društvenim mrežama, s ciljem što jednostavnijeg pronalaženja informacija u vezi s odgođenim i otkazanim događajima tvrtka Eventim HR je pokrenula zasebnu karticu na web-stranici COVID-19 INFORMACIJE O DOGAĐAJIMA.

Na jednom mjestu će, najavili su, objavljivati sve ključne informacije koje su kupcima ulaznica trenutno potrebne. Informacije će se odnositi na nove datume događaja kao i kakve su mogućnosti povrata ulaznica za pojedine odgođene i otkazane događaje. Iz Eventim HR-a žele naglasiti kako se većina organizatora već odlučila o alternativnom datumu događaja te da već kupljene ulaznice vrijede i za novi termin. O uvjetima povratka ulaznica za pojedine odgođene događaje odlučuju organizatori, a većina ih se može vratiti u za to predviđenom roku.

Porin zatvoren za javnost

Odgođen je koncert "Večeras je naša fešta" u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, kao i meditacije sa Sri Sri Ravi Shankarom u zagrebačkom hotelu Westin pod nazivom "Tajne unutarnjeg svemira". Također su odgođeni koncerti Vesne Pisarović u zagrebačkom Domu sportova te Marije Šerifović u splitskoj dvorani Gripe. Odgođeni su i koncerti Petra Graše, Tonyja Cetinskog i Novih fosila u Sloveniji.

Koncert Andree Bocellija, koji se trebao održati 7. ožujka 2020. u dvorani Stožice, odgođen je za 28. studeni 2020. godine.

Svečanost 27. Glazbene nagrade Porin u riječkoj dvorani Zamet 27. ožujka bit će zatvorena za javnost.

Popis svih odgođenih i otkazanih događaja na Eventimu.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.