Dva tjedna traje potraga za srpskim pedofilom, javio se njegov otac

Foto: Screenshot Blic, MUP Srbije, Privatni album

"DVADESET i dvije godine robije nisu pomogle da se Ninoslav popravi, ali nikada nije i neće. Sram me. Ne želim čuti za njega", rekao je vidno uznemiren i posramljen otac pedofila Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski Brijač.

Zločini kakve Srbija ne pamti obilježile su obitelj Jovanović iz Malče. Otac Malčanskog Brijača, pedofila i otmičara, nije želio da ga novinari fotografiraju ni reći svoje ime, ali je za "Novosti" rekao kratko:

"Prijavio sam njegov nestanak još u srpnju. Od tada ga nisam vidio, čuo sam da se šunja okolo, ali ne znam ništa više o tome. Kada sam čuo da je oteo Moniku brinuo sam se samo za dijete. Za njega nisam. Ništa što ima veze s njim me ne zanima. Ovo je veliki teret koji nosimo na plećima", rekao je Jovanović za "Novosti".

Podsjetimo, Ninoslav Jovanović je 20. prosinca na ulici presreo dvanaestogodišnju Moniku K. koja je išla u školu i oteo je.

Potraga za djevojčicom trajala je danima. Srećom, Monika je pronađena nakon 10 dana strepnje, ali policija i dalje traga za otmičarom.

Danas je 14. dan potrage, a ovih dana se, prema posljednjim informacijama, pretražuje teren oko Niša, Knjaževca i Svrljiga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.