Don Kaćunko o paljenju LGBT slikovnice: "Lepo gori lepi homo-krnje"

Foto: Hina/Facebook

DON ANĐELKO Kaćunko osvrnuo se na paljenje slikovnice s gay parovima u Kaštelima.

>> VIDEO Na dječjem karnevalu u Kaštelima spalili slikovnicu s gay parovima

Na svom Facebook profilu podijelio je snimku paljenja uz komentar.

"'LEPO GORI LEPI HOMO-KRNJE...'

Čestitam Kaštelanima na maštovitosti i dosjetljivosti, kao i direktoru Poklada Nikši Radiću na odgovoru na kritike (koji kao da je od mene prepisao): "Kad mater materi napravi dite ili tata tati, mi ćemo financirati sve dičje karnevale u svitu i bit ćemo kumovi dici na krštenju!” Genijalno! Ali najvažnije - ISTINA!!!", napisao je svećenik.



Spaljena slikovnica s gay parovima

Izjava predsjednika krnjevalske udruge Poklade, koju je citirao Anđelko Kaćunko, stigla je nakon što se društvenim mrežama i medijima proširila snimka spaljivanja slikovnice u duginim bojama na Dječjem karnevalu u Kaštelima.

U nedjelju je spaljena slikovnica s gay parovima kao simbol krnje ili fašnika, tradicionalnog krivca za sve loše u protekloj godini. Organizatori dječjih maškara u Kaštelima krivca za sve loše vidjeli su upravo u LGBT slikovnici.

Redikulozni pop

Anđelko Kaćunko poznat je po brojnim kontroverznim i redikuloznim ispadima. Posljednji u nizu dogodio se prošle godine, kad je ovaj katolički svećenik držao misu u Otočcu za ustaškog zločinca Juru Francetića.

>> "ZA SEKS I DROGU? SPREMNI!" Pročitajte cijelu Kaćunkovu propovijed na misi za Francetića

ZG ANGELO


Pojavljivao se uz Nives Celzijus na promociji njene knjige Gola istina, a ostao je poznat kao svećenik koji je na svoj automobil stavio personalizirane registarske oznake vrijedne 8 tisuća kuna. Na njima je, umjesto brojeva, pisalo ZG - ANGELO.

U međuvremenu, redovito bi se javljao s radikalnim i nakaradnim izjavama, kao što je ona da je Tuđmanova smrt izazvana vudu ritualom na samoborskom Fašniku te da kontracepcija uzrokuje rak dojke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.