Carpe Diem: Na naše objekte i zaposlenike stvorena je neviđena hajka

Foto: PIXSELL/Ivana Ivanovic

Carpe Diem, ugostiteljski objekt na Hvaru, čiji je vlasnik napao vlasnika Garifula i njegovog kuhara, pozdravio je odluku Gradskog vijeća grada Hvara da se pokrene izrada nove Razvojne strategije turizma Grada Hvara. 

"Pozdravljamo smirivanje napetosti"

"Spremni smo, kao i svih ovih godina, biti konstruktivni suradnici kako bismo postigli najbolje rezultate za dobrobit građana Hvara i njegovih gostiju.  

Također, pozdravljamo smirivanje napetosti kako bismo svi mi koji vrijedno radimo, mogli  mirno dovršiti sezonu! Već 26 godina, Carpe Diem predstavlja vitalnu sponu u ovoj zajednici, direktno i indirektno zapošljavajući 300 ljudi, pridonoseći lokalnoj ekonomiji i pružajući  vrhunsku uslugu našim gostima.

Podsjećamo kako je Carpe Diem drugi najveći gospodarski subjekt u Hvaru, koji značajno doprinosi proračunu Grada Hvara. Također, ne možemo  zanemariti naše partnere i suradnike poput barkariola, koji su naši dugogodišnji vjerni  suradnici", stoji u njihovom priopćenju.

"Neviđena hajka na naše objekte i zaposlenike"

"Želimo istaknuti da je nakon nedavnih neugodnih događanja, za koja duboko žalimo, uslijedila neviđena hajka na naše ugostiteljske objekte i njihove zaposlenike. 

Smatramo kako naši zaposlenici ne bi trebali biti žrtva interesa pojedinih moćnika koji  nastoje ostvariti svoje političke i poslovne interese, predstavljajući se kao skrbnici lokalne  zajednice. Neki od domaćina na ovom otoku grubo su zloupotrebljavali tu činjenicu proteklih  dana, vršeći diskriminaciju nad poduzetnicima i ugrožavajući temeljne vrijednosti na kojima  Hvar počiva, a to su otvorenost i dobrodošlica za svakog.

Carpe Diem će ostati konstruktivan  i profesionalan sudionik na turističkoj mapi Hvara i Republike Hrvatske te će nastaviti postavljati standarde u ugostiteljstvu kao primjer kako iz godine u godinu stvarati dodatnu  vrijednost svima", zaključuju u priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.