Business.hr: Nema sukoba interesa oko supruge Ante Babića



NADZORNI odbor i tvrtka Business.hr odlučili su razjasniti detalje prekida suradnje s ekonomistom Antom Babićem kao direktorom, negirajući glasine o eventualnom sukobu interesa vezanom uz tvrtku njegove supruge.

"Na sjednici Nadzornog odbora Business.hr-a donesena je odluka o sporazumnom raskidu suradnje između vlasnika Business.hr-a i dr. Ante Babića, predsjednika Uprave Business.hr-a, zaključno sa 30. lipnjem 2010 godine. Suradnja je prekinuta zbog nemogućnosti usuglašavanja o projekciji koncepta poslovnog plana te načinu njegova provođenja", naveo je Nadzorni odbor.

"Zbog netočnih navoda koji su izneseni u dijelu medija i objavljeni na nekoliko internetskih portala, želimo reći da ne postoji sukob interesa između dr. Ante Babića, koji je obavljao dužnost predsjednika Uprave Business.hr-a, i agencije TF Marketing", navodi Business.hr u priopćenju.

"Navedenu agenciju Business.hr angažirao je prije dolaska dr. Ante Babića na mjesto predsjednika Uprave i s njom je sklopljen jednogodišnji ugovor radi redizajna vizuala dnevnog izdanja Business.hr-a i ostalih specijalnih izdanja. Ugovor s agencijom TF Marketing ostaje na snazi i nastavlja se započeta suradnja. Sadržaj tog ugovora nikako se ne može povezati s potencijalnim uređivačkim nesporazumom između dr. Ante Babića i urednika specijalnih izdanja Business.hr-a", dodaje se.

Business.hr također ostavlja "otvorenu mogućnost nastavka suradnje s dr. Antom Babićem na drugim projektima".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.