Britanac zadavio 9-godišnju pokćerku i objesio se



U ŠUMI u blizini britanskog grada Northamptonshirea očuh je zadavio svoju 9-godišnju pokćerku i nakon toga se objesio u šumi blizu kafića. Tijelo djevojčice pronađeno je jučer u kabini dostavnog kamiona parkiranog blizu kafića na prometnoj cesti. Tijela 40-godišnjaka i njegove male žrtve odnesena su u mrtvačnicu.

Policija je rekla da je djevojčica vjerovala kako sa svojim očuhom ide na put "za nagradu", a njena majka nije bila zabrinuta oko puta, i ni u kom slučaju nije očekivala ovako tragičan ishod slučaja.

Kamion pronađen jučer

"Svaka smrt je teška za policajce, ali još je gore kad dijete umre u ovako nasilnim okolnostima. Ne mogu ni pokušati shvatiti kroz što prolazi obitelj. Imamo službenike koji pokušavaju pomoći obitelji, a vjerujemo da je djevojčica ubijena, nakon čega je njen očuh počinio samoubojstvo", rekla je glavne inspektorica na slučaju, Tricia Kirk.

Policiju je jučer popodne nazvala kamionska tvrtka, iz koje su izrazili zabrinutost zbog toga što im se dostavni kamion nije vratio u bazu. Policija je vozilo pronašla na parkiralištu, a u kabini su pronašli tijelo djevojčice.

Djevojčica najvjerojatnije zadavljena na parkiralištu

Nakon pronalaska njenog tijela, provedena je šira potraga i ubrzo je pronađeno i tijelo očuha, koje je visjelo s drveta blizu parkirališta i kafića.

Muškarac i djevojčica krenuli su na put u petak u tri sata popodne, a vozilo s trebalo vratiti u bazu istog dana. Policija vjeruje kako je vozilo bilo parkirano na kamionskom parkiralištu još u petak navečer, te kako se zločin nad djevojčicom dogodio na istom mjestu.

Zasad nije poznat motiv niti točno vrijeme zločina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.