Bilić-Erić Security: Klica nije naš suvlasnik, a Barun nam je potpuno nepoznata osoba

ZAŠTITARSKA tvrtka "Bilić-Erić" oglasila se danas povodom napisa u hrvatskim medijima o njihovoj tvrtki vezanih za otmicu bivšeg hrvatskog člana Predsjedništva BiH Antu Jelavića.

Podsjetimo, Mario Miličević zvani Baja i Vlado Ćorić zvani Barun uhićeni su jučer u Zagrebu zbog sumnje da su povezani s otmicom, a za Ćorića je navedeno da je bivši zaposlenik spomenute zaštitarske tvrtke kojoj je suvlasnik Vinko Žuljević zvan Klica. Svu trojicu povezuje što su bili vojnici "Kažnjeničke bojne" zapovjednika Mladena Naletilića - Tute.

"Nanesena je velika šteta ugledu i imidžu naše tvrtke"

"Objavljenim informacijama da je jedan od osumnjičenih za otmicu bivšeg člana predsjedništva BiH gospodina Ante Jelavića bio uposlenik naše zaštitarske tvrtke, nanesena je velika šteta ugledu i imidžu naše tvrtke", navodi se u demantiju "Bilić-Erića".

"Naime, Vlado Ćorić zvani Barun je nama potpuno nepoznata osoba, te isti nikada nije bio uposlenik naše tvrtke, niti stupao u bilo kakav kontakt s našom tvrtkom, kao što je netočno navedeno na Vašem portalu i u drugim medijima. Također želimo demantirati da ni spominjani Vinko Žuljević nije suvlasnik tvrtke Bilić-Erić d.o.o., kao što se također pogrešno navodi", piše zaštitarska tvrtka.

Dodaju da su "gore navedeni demanti provjerljivi i točni" te da će u slučaju neobjavljivanja demantija zadovoljštinu za nanesenu štetu potražiti na sudu.

A.B.
Foto: Bilić-Erić

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.