"Berlusconi mi je za seks platio 2000 eura!"

VEĆ POČETKOM lipnja je talijanski L'Espresso u objavio prilog o orgijama u vili talijanskog premijera Silvija Berlusconija, u kojem je, između ostalog, stajalo kako Berlusconi djevojke nagrađuje za druženje s njim i njegovim prijateljima, među kojima je i češki premijer Mirek Topolanek.

Uskoro su se pojavile i fotografije s razuzdane zabave na kojoj se Berlusconi uz svoj bazen druži s pregršt polugolih ljepotica, te su se pojavile informacije kako su sve djevojke koje su tu večer zabavljale Berlusconija i njegove goste navodno su bile u dobi između 20 i 30 godina. Osim, naravno, Noemi, koja se s premijerom Italije navodno počela družiti dok je još bila maloljetna. Posebnu je pozornost premijer posvetio upravo Noemi i njenoj prijateljici Roberti. Noemi je tako dobila ogrlicu od oniksa u obliku kornjače, srebrni privjesak u obliku leptira, prsten i zlatnu ogrlicu koja vrijedi više od 5.000 eura.

No, Neke od Berlusconijevih gošći svoje su druženje s premijerom naplatile na još konkretniji način - dostavile su mu račun od 1500 eura, koliko košta cjelodnevno uživanje u njihovom društvu. U cijenu je uključeno i kupanje u jacuzziju ili bazenom s Berlusconijem, koji se sigurno nije bunio dok su mu djevojke u minijaturnim bikinijima sjedile u krilu i nazivale ga "tatica". A imena nekih od Berlusconijevih družbenica i više su nego zanimljive talijanskoj javnosti. Novu godinu s Berlusconijem navodno su slavile dvije pobjednice natjecanja za Miss Albanije, zvijezda talijanskog Big Brothera Angela Sozio, glumica i starleta Camilla Ferranti... "Sad nam je jasno što je Berlusconijeva supruga mislila kad je govorila o razuzdanim orgijama na kojima se djevice podaju crnom vragu", otkrio je L'Espresso prije tri tjedna.

Skandal se u međuvremenu nastavio rasplamsavati pa se pojavilo i prvo pravo svjedočenje koje Berlusconija direktno optužuje za plaćanje društva privlačnih mladih dama ilitiga - prostituciju! "Berlusconi mi je platio 2000 eura da ga zabavljam", izjavila je u intervjuu za Corriere della Serra 42-godišnja starleta Patrizia D'Addario koja tvrdi da se s Berlusconijem "družila" u dva navrata, a niti jednom nije bila sama; oba puta s njima je bilo više atraktivnih mladih djevojaka. "Druženja" su se održavala u Berlusconijevoj privatnoj rimskoj rezidenciji u palači Grazioli.

D'Addario je kazala kako je, koliko je njoj poznato, Berlusconi plaćao seksualne odnose s najmanje pet djevojaka, a njene su izjave potaknule i istragu talijanske policije. Djevojke je u Berlusconijevo ime navodno zapošljavao Gianpaolo Tarantini. "Jednom sam prenoćila u Berlusconijevom društvu. Imam snimke koje to mogu dokazati", kaže D'Addario koja je svoje susrete s Berlusconijem navodno snimala skrivenom kamerom. D'Addario priznaje kako se već ranije bavila prostitucijom, a prije neko godina na sudu u Bariju svjedočila je o slučaju ubojstva prostitutke iz visokog društva.

P.V.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.