Baldasarovi saveznici s novim angažmanima u Turističkoj palači

Foto: Index

REKONSTRUIRANA Turistička palača, otvorena uoči ovogodišnje sezone, solidno se popunila, gotovo svi prostori stavljeni su u funkciju, a nove angažmane našli su i bivši gradski vijećnici koji su podržavali bivšeg gradonačelnika Ivu Baldasara i njegovu zamisao o plodouživanju palače.

Sin Damira Ćosića Rode otvorio je kafić Jimmy bar na atraktivnoj poziciji na južnoj strani Palače. Roda je bio jedan od najčvršćih oslonaca Ive Baldasara unatoč tome što je u Gradsko vijeće ušao na listi HDZ-a. Plodouživatelj Stipe Mađor kaže da nema ništa sporno i da je tvrtka Rodinog sina dobila najam prostora po istim uvjetima kao i svi drugi.

U Turističkoj palači već neko vrijeme radi, pak, Damir Vidošević, koji je u Gradsko vijeće 2013. godine ušao na listi don Ivana Grubišića da bi se dvije godine kasnije našao u stranci Ive Josipovića Naprijed Hrvatska. Pronašli smo ga ispred prostora u kojem je smještena turistička agencija Stipe Mađora, i to u društvu Ive Baldasara.

Vidošević kaže da radi u rent-a-car agenciji Đani, čiji je vlasnik dobar prijatelj s Mađorom pa su dogovorili da dijele prostor. Tvrdi da nije zaposlenik Stipe Mađora.

Mađor zamolio Vidoševića da mu pomogne s turističkom agencijom

To nam je i Mađor potvrdio. Kaže kako je agenciju otvorio 15. srpnja i da je zamolio vlasnika Đanija i Vidoševića da mu pomognu dok se ne ekipira. Dugo se premišljao hoće li otvoriti agenciju jer još nije završio hotel u Vukovarskoj ulici. S Đanijem radi na partnerskoj osnovi. Nakon sezone napravit će obračun i podijeliti zaradu.

Vidošević nam nije htio posebno komentirati angažman u Palači. Supruga mu je za vrijeme Ive Baldasara zaposlena u gradskoj tvrtki Stanouprava, a njemu dodijeljena fotelja u Nadzornom odboru Vodovoda i kanalizacije.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.