Avenatijev Fejs nakon ovrhe malog Cesarea zasut uvredama: "Kurvin sine"

Foto, Screenshot: Pixsell/Miranda Cikotić, Facebook

TEK NEKOLIKO sati nakon što je devetogodišnji Cesare predan njegovom ocu u Splitu, na Fejsu Alessandra Avenatija sve je više komentara korisnika koji su bijesni zbog današnjih dramatičnih događanja u Splitu.

"Figlio di puttana...Dragi ljudi, dijete se otimalo, urlikalo, otac ga je čupao za glavu i noge! Mali mu je govorio 'Umrit ću zbog tebe!', a on ga čupa i vuče. Mali urliče kroz portun, baca se, opire se, zapomaže 'ne radite mi toooooooo', a doktorica izjavljuje da zapreka nema i daje nalog da se malog iščupa. Na to ga izvršitelj s ocem čupa za noge, ruke, glavu! Čupali su ga iz kreveta, a nakon toga dok se otimao i držao za majku. 
Pozlilo je majci i didi, teta je privedena. Što da vam kažem ljudi? Što reći? Gamadi jedna, dao bog da vas proganjalo svaki dan gamadi jedna. Doktorica, izvršitelj.... zlo! Odvjetnik je odbio potpisati zapisnik jer je očito da se krše djetetova prava, da se dijete čupalo i protivilo, jasno je govorilo svoje želje i imamo sve na snimkama!", samo je jedan od komentara koji je počeo talijanskim izrazom koji bi na hrvatskom najvjernije preveli s "kurvin sine".

"Sramota!!!! Ovdje se krše djetetova prava!!! Nitko nije pitao dijete što želi, nitko nije poštiva djetetova prava!!! Fuj!!!", "Da je tebi iti malo stalo do djeteta ne bi mu ovako nešto nikad ugradio! Nemaš ti srca ni malo!", "Sve to Bog vidi i sve će se zlo vratiti tebi natrag. Samo želim da dijete ostane normalno i da ne raste u mržnji. Sve moje molitve idu Nini i Cesareu, a tebi, po prvi put, želim sve najgore u životu", "Ovo je legalna otmica! Ti ne voliš ovo dijete, ovo je čin bolesnog pojedinca", "Zlikovac koji otima majci dijete", "Nakazo, čudovište, to je ljubav? Stići će te kazna, kad-tad. Da sam na mjestu djeteta nikada ne bih progovorila talijanski.", "Bljuje mi se od tebe, srami se nakazo!", samo su neki od komentara na Fejsu oca devetogodišnjeg Cesarea. 

Podsjetimo, jutros je u splitskom naselju Pujanke održan prosvjed protiv ovrhe nad devetogodišnjim Cesareom Avenatijem. Nekoliko ljudi provelo je noć na Pujankama, a u ranim jutarnjim satima stigla je i policija. Prosvjednici su stigli s transparentima i namjerom da blokiraju prolaz ovršitelja s devetogodišnjim dječakom.

U 9 sati su stigli ovršitelji u pratnji vozila policije i hitne medicinske pomoći. Nakon što je liječnica utvrdila kako dječakovo zdravlje dozvoljava postupak ovrhe, ovršitelji su s Cesareom napustili stan u kojem je živio s majkom Ninom Kuluz. Prosvjednike je zatekla informacija da su ovršitelji s dječakom otišli u tajnosti. Prosvjednici su se razišli uz psovke, povike i suze.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.