Australka ubila dečka i poslala poruku da će ga pojesti: Mislim da je meso ukusno

AUSTRALKA Tamie Melehan je za Božić 2008. nasmrt izbola svog dečka Davida Vaughana te je prijatelju poslala poruku da će pojesti tijelo, jer "misli da ima dobar okus".

Iako je priznala ubojstvo, Tamie nije osuđena zbog brutalnog djela zbog toga što pati od psihičke bolesti. Ona je 30-godišnjeg Davida 16 puta probola u vrat, šest puta u prsa i četiri u abdomen u napadu za Božić 2008. godine. Kada je suđenje počelo, 29-godišnja Tamie je priznala da su njezine akcije uzrokovale smrt muškarca, no rekla je da nije kriva zbog psihičke bolesti, piše australski Daily Telegraph.

"Mislim da je meso ukusno"

Njoj je 2002. godine dijagnosticirana paranoidna shizofrenija. Tužitelj je na suđenju rekao da je Tamie nakon ubojstva drugom muškarcu poslala poruku da joj nedostaje i da dođe kušati ukusno meso njezina bivšeg dečka. "Oh, mogu li pojesti ovog momka? Mislim da je meso ukusno... Ima dovoljno ako se i ti želiš pridružiti u kušanju ukusnog mesa.. Trebam pomoć kako bi se riješila tijela", napisala je u poruci Tamie te je kasnije nazvala majku i pitala je može li doći prije nego Davidu prereže grkljan.

Majka Loretta Watts je došla u kuću svoje kćeri i pronašla Davida na podu s ranom na grkljanu iz koje je još uvijek tekla krv. Psihijatar je potvrdio da djevojka u trenutku ubojstva nije bila ubrojiva. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.