Australac hrvatskog porijekla nestao na dubrovačkom području

PRIJE točno tjedan dana, u utorak 4. kolovoza, na Jadranskoj je magistrali posljednji put viđen Krunoslav Ken Medanić, Australac hrvatskog porijekla za kojim dubrovačka policija ovih dana intenzivno traga. Medanić je zadnji put viđen oko 18:10 sati kod Mline u Župi Dubrovačkoj.

Australca s hrvatskih porijeklom, koji je u Dubrovnik došao ulagati u hrvatski turizam, opisuju kao visokog čovjeka srednje tjelesne građe, smeđe kose i očiju. U trenutku kad je nestao na leđima je nosio naprtnjaču, a bio je odjeven u majicu kratkih rukava, kratke hlače i tenisice. Njegov je nestanak u nedjelju 9. kolovoza prijavio njegov brat, te je počela intenzivna potraga koja i dalje traje. Za Medanićem na moru tragaju policijski, ali i civilni brodovi, a dans je cijelo područje iz zraka pretraženo helikopterom.

Ken Medanić i njegov brat Stanley suvlasnici su luksuzne "Ville Kvaternik" u Cavtatu. Dva su se hrvatska Australca iz Sydneyja vratili 2002. godine, te kupili renesansnu vilu iz 16. stoljeća koju su pretvorili u luksuzni hotel, a planirali su oformiti čitav lanac sličnih hotela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.