Arkanov sin: Marko Milošević je ubio mog oca



VOJIN RAŽNATOVIĆ, sin Željka Ražnatovića Arkana, tvrdi da je njegovog oca ubio Marko Milošević, sin bivšeg srpskog diktatora Slobodana Miloševića. Arkanov sin koji živi u SAD-u, u razgovoru za tabloid Alo, kao naručitelje Arkanovog ubojstva prozvao je i bivšeg šefa DB-a Radomira Markovića, te kontroverznog poduzetnika Andriju Draškovića.

"Mog oca su ubili u klasičnoj akciji tadašnje Službe državne bezbednosti Srbije, a glavni organizatori su Marko Milošević, Rade Marković i Andrija Drašković. Umiješan je bio i jedan beogradski klan, kao i nekoliko moćnih 'poduzetnika' koji su morali financirati čitavu operaciju", kazao je Vojin Ražnatović.

Dodaje da je Arkan ubijen "zato što im je mnogo smetao". Tvrdi da su financijeri ubojstva i dalje moćni, dok se spomenuti kriminalni klan raspao zato što je mnogo njihovih članova likvidirano nakon Arkanovog ubojstva. Suđenje koje je vođeno zbog Arkanovog ubojstva njegov sin naziva farsom.

"Čitav proces je bio jedna velika sudsko-politička zavjera, jer nalogodavci i organizatori ubojstva mog oca nikad nisu izvedeni pred sud. Oni su čitavo vrijeme bili zaštićeni, a na sud su izvedeni samo neki izvršitelji. Nikad nije razjašnjeno ni tko je četvrta osoba ubijena u 'Interkontinentalu', koja je pucala na mog oca, niti tko su ostali koji su čuvali leđa, a onda ih se ubili i pobjegli. O svemu tome se i danas šuti, iako postoje dokazi", tvrdi Arkanov sin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.