ANKETA Je li Milanović danas izvrijeđao Dalmatince?

Foto: Index/EPA

PREDSJEDNIK Zoran Milanović danas se obrušio na novinara i kolumnista Borisa Dežulovića, pri čemu je ustvrdio da u "ekstatičnom bonusu Dalmacije i budale djeluju bistro".

Podsjetimo, u nedjelju je održan prosvjed protiv bespravne gradnje u uvali Vruja kod Omiša. Bespravni graditelj je Stipe Latković, čovjek koji je za Milanovićevu kampanju dao 60 tisuća kuna. Jučer je Milanović prosvjed usporedio s balvan-revolucijom i šatorom u Savskoj. Jednog od organizatora, Borisa Dežulovića, nazivao je Ragnarom. Cijeli prosvjed nazvao je hajdučijom.

Dežulović mu je odgovorio tekstom na Indexu.

>> Dežulović odgovara Milanoviću: "Hodočastio je u šatoru, a sad su mu izrasla muda"

Milanović: U ekstatičnom bonusu Dalmacije i budale djeluju bistro

Na Dežulovićev tekst na Indexu Milanović je danas odgovorio poduljim statusom, u kojem u oči posebno upadaju dvije rečenice.

"Na njegovu sreću, rođen je i živi u ekstatičnom bonusu Dalmacije. Tamo i budale djeluju bistro", napisao je Milanović.

Što je "ekstatični bonus Dalmacije", to zna vjerojatno samo Milanović. 

Hrvatski jezični portal definira riječ ekstatični kao "koji je zanesen, opijen", a riječ bonus u razgovornom jeziku definira kao "korist koja se postigne iz nekog čina, akcije i sl."

Ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, mnogi su ove Milanovićeve rečenice doživjeli kao vrijeđanje Dalmacije i Dalmatinaca.

Što vi mislite, je li Milanović u odgovoru Dežuloviću izvrijeđao Dalmatince? Recite nam u anketi!

 


*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.