Amerikanka ubila vozača Ubera. Mislila je da je želi oteti i odvesti u Meksiko

Foto: El Paso Police Department

AMERIKANKA je optužena za ubojstvo nakon što je upucala vozača Ubera za kojeg je mislila da ju je oteo, priopćila je policija iz pograničnog grada El Paso u Teksasu. Phoebe Copas je vjerovala da je odvedena u Meksiko te je zato upucala vozača Daniela Piedru Garciju, piše BBC. 52-godišnjak je preminuo u bolnici nakon što je nekoliko dana proveo na aparatima za održavanje života.

Fotografirala je vozača i poslala poruku dečku

Dok je bila u automobilu, Copas je vidjela prometne znakove na kojima je pisalo "Juarez, Meksiko", navodi se u policijskim dokumentima. Dva grada leže jedan pored drugog s obje strane američko-meksičke granice. Policijski dokumenti dalje objašnjavaju da je Copas, nakon što je mislila da je oteta, izvadila pištolj iz svoje torbe i pucala vozaču u glavu. 

Automobil je zatim udario u barijere prije nego što se zaustavio. Copas, koja je iz Kentuckyja, ali je bila u posjetu svom dečku - navodno je tada nazvala broj hitne pomoći, fotografirala vozača i poslala poruku svom dečku. "Istraga ne potvrđuje da se dogodila otmica ili da je Piedra skrenuo s puta prema odredištu", stoji u priopćenju policije El Pasa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.