Amerikanac pritvoren zbog spolnih odnosa s konjem

MUŠKARAC iz američke savezne države Sjeverne Karoline osumnjičen je za seksualno zlostavljanje konja nakon što ga je vlasnica snimila nadzornom kamerom i prijavila policiji. Rodellu Vereenu ovo nije prvi puta da je osumnjičen za ovo kazneno djelo. Proglašen je krivim radi istoga kaznenog djela prije godinu dana. I tada je općio s istim konjem koji je u vlasništvu Barbare Kenley koja ga je i prethodni put uhvatila "na djelu". Vereen je tada osuđen na uvjetnu kaznu i registriran na nacionalnu listu seksualnih prijestupnika.

Vratio se istome konju

Kenley je rekla da je na svome 21-godišnjim konju prije nekoliko tjedana primijetila neke promjene u ponašanju, ali i ponovnu infekciju, a u staji su stvari bile razmještene. Pokušavajući uloviti prijestupnika, žena je nekoliko narednih noći spavala u staji, ali se "silovatelj" tada nije pojavljivao pa se ona odlučila na postavljanje nadzornih kamera u staju. Ubrzo je na noćnoj snimci vidjela da se radi o istome čovjeku. Odmah je otišla u staju ne želeći da muškarac pobjegne. Vereena je zatekla u staji gdje mu je pod prijetnjom vatrenim oružjem naredila da čeka policiju.

Muškarac je isprva prijavljen samo za prisvajanje tuđeg vlasništva i ometanje tuđeg posjeda, a nakon pregledanih snimki, dodana mu je optužba i za spolni čin sa životinjom. Ukoliko bude osuđen prijeti mu kazna do pet godina zatvora, prenosi Associated Press. Verrenu su prije nekoliko godina dijagnosticirani mentalni poremećaji, rekao je njegov brat, koji je vjerovao da mu je bolje nakon redovnog korištenja lijekova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.