Američki tinejdžeri počinili suicid nakon hipnotičke seanse kod svog ravnatelja

AMERIČKA policija pokrenula je istragu o Georgu Kenneyu, ravnatelju srednje škole na Floridi, jer je hipnotizirao učenike koji su potom izvršili samoubojstva.

Možda se na kraju ispostavi da je riječ samo o čudnoj koincidenciji, ali činjenice baš i ne idu u prilog "nadriravnatelju". Kenney je još u travnju suspendiran iz škole, nakon što je priznao da je hipnotizirao 16-godišnjeg Wesleya McKinleya, koji je dan nakon hipnoze počinio samoubojstvo.

Osim toga, hipnotizirao je i 17-godišnju Brittany Palombo koja se ubila pet mjeseci nakon tretmana, a policiji je prvo kazao kako nije hipnotizirao djevojku, da bi potom priznao da je lagao. Treća smrt povezana sa zlokobnim ravnateljem je ona 16-godišnjeg Marcusa Freemana, koji je poginuo u automobilskoj nesreći šest dana nakon hipnoze. U nesreći je poginula i profesorica Linda Thornton, a policija još uvijek istražuje da li je i ona bila na kojoj seansi kod Kenneya, piše Daily Mail.

Prema izvještajima policija, Kenney je dosad hipnotizirao preko 75 ljudi, uglavnom učenika i njihovih roditelja, te zaposlenika škole. Kenney tvrdi da je učenike hipnotizirao kako bi im pomogao s koncentracijom i kako bi poboljšali svoju učinkovitost na sportskim terenima. Iako Kenney ima validnu potvrdu da je hipnotizer, možda bi, ukoliko bude oslobođen optužbi, ipak trebao promijeniti hobi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.