Zoran Milanović raspustio dubrovački SDP jer ne žele njegovog kandidata?


 
ZORAN MILANOVIĆ na jučerašnjoj je sjednici predsjedništva SDP-a odlučio raspustiti dubrovački SDP, piše Dubrovački vjesnik. Na istoj je sjednici predsjedništva Milanović tražio da se iz stranke izbaci Aleksandra Kolarić. 
 
Milanović je dubrovački SDP navodno raspustio zato što nisu željeli podržati kandidaturu Olega Valjala za predsjednika gradskog SDP-a. Valjalo je s pozicije zamjenika ministra turizma na listi SDP-a kandidiran za Europski parlament i navodno je blizak predsjedniku SDP-a. 
 
Milanović navodno želi s čela dubrovačkog SDP-a svrgnuti Olgu Muratti, koja je SDP u Dubrovniku uvela u koaliciju sa HDZ-om, HNS-om i HSS-om. No, zanimljivo je da u vrijeme formiranja tzv. Dubrovačkog dogovora iz središnjice SDP-a nije bilo primjedbi na koaliciju. 
 
Portal Dubrovnikpress javlja da su se članovi Gradskog odbora SDP-a trebali sastati danas, ali sastanak je otkazan i to putem SMS poruke iz središnjice, u kojoj navodno stoji da će sve daljnje upute dobiti od Vedrana Lendića, SDP-ovog tajnika za Dalmaciju. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.