Zmajlovićevoj agenciji privremeno stopirano preseljenje u Zagrebtower

Foto: Zagrebtower

NOVI luksuzni uredi u Zagrebtoweru i dalje čekaju da ih okupiraju djelatnici iz resora Mihaela Zmajlovića. Ovog vikenda u Zagrebtower trebala je useliti Agencija za zaštitu okoliša, ali to je preseljenje privremeno stopirao Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI).

"Sasvim sigurno im nismo zabranili preseljenje. Jučer se održao jedan sastanak, na kojem su oni trebali dodatni regulirati međusobne odnose. Možda se i mene čeka da nešto potpišem, jer sam trenutno u Kopenhagenu, ali sigurno nema nikakvih zabrana", izjavio je za Index direktor DUUDI-ja Mladen Pejnović.

Naime, DUUDI ne želi odobriti preseljenje u Zagrebtower sve dok institucije koje spadaju pod Zmajlovićev resor međusobno ne usklade svoje odnose. U Zagrebtower se, prema planu, trebaju useliti radnici Ministarstva zaštite okoliša, Fonda za zaštitu okoliša, Agencije za zaštitu okoliša i Državnog zavoda za zaštitu prirode.

Problem je nastao zbog toga što su radnici Agencije trebali ući u uredski prostor koji je u najam zapravo uzeo Fond za zaštitu okoliša. Agencija za zaštitu okoliša tada bi Fondu, kojem je na čelu Zmajlovićev čovjek od povjerenja Sven Muller, plaćala podnajam. No, odluku o preseljenju Agencija ne može donijeti bez suglasnosti DUUDI-ja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.