Zaštitite svojeg mobilnog ljubimca

Foto: Instar informatika

OGREBOTINE ili oštećenja su nešto od čega strepi većina vlasnika mobilnih uređaja. Ponekad nam se čini da nema ništa goreg nego kada nam se novi mobitel, tablet ili neki drugi mobilni ljubimac ogrebe ili razbije. No nesreće se događaju i teško ih je izbjeći, koliko god se mi trudili ili ne. Na sreću, dosta je lagano izbjeći većinu neželjenih posljedica raznih zgoda i nezgoda kada su naši mobilni uređaji u pitanju koristeći razne futrolice ili torbice.

Više od same zaštite

Iako je primarna svrha raznih torbi i futroli zaštita uređaja od oštećenja, torba za tablet ili futrola za mobitel je daleko više od samo zaštite uređaja. Razne boje, oblici i materijali od kojih se torbice i futrolice izrađuju dozvoljavaju korisnicima još jedan dodatan vid prilagodbe uređaja vlastitim ukusima. Tako danas možete vidjeti futrolice za mobitel sa ušima, torbe za laptop u raznim bojama, razne navlake za tablet koje su ujedno i stalak te razne druge šarene i kreativne zaštite za mobilne uređaje. Ove torbice nisu samo vizualno atraktivne, već i svoju zaštitnu funkciju obavljaju dosta dobro.

Ruksak za laptop ne mora samo služiti za prijenos laptopa. Možete se njime poslužiti i kada idete na izlet, planinarenje, put ili bilo koji drugi vid putovanja ili rekreacije. Iako ćete torbe za laptop uglavnom koristiti za svrhu za koju su i namijenjene, prilikom izbora torbe probajte odabrati neku u koju će vam stati još nekoliko dodatnih sitnica. Ako ujedno uspijete pronaći i torbu koja vam se izgledom sviđa, smatrajte svoju kupnju uspješno obavljenom.



Folija za mobitel je također nešto što bi svaki korisnik trebao imati. Folije će zaštititi vaše ekrane od neželjenih crtica, ogrebotina i raznih drugih oštećenja. Maskice za mobitel svih dimenzija će učiniti isto to pa odaberite neku koja vam se najviše sviđa.

Mobiteli, tableti i laptopi su dosta skupi uređaji, te se isplati uložiti nešto novaca u nabavu odgovarajuće zaštite za te uređaje. tko zna, možda će vam nekoliko stotina kuna uloženih u kupnju torbice za tablet jednog dana spasiti daleko skuplji uređaj. Kao što smo spomenuli na početku, nesreće se dešavaju, htjeli mi to ili ne. Koliko god bili oprezni ili se trudili da izbjegnemo oštećenje uređaja, dovoljan je samo trenutak nepažnje ili neki nesretan slučaj i posljedice mogu biti kobne za našeg mobilnog ljubimca.

Pogledajte koje sve torbe i futrole za mobitel u Instar Informatici  možete kupiti te pružite svom uređaju zaštitu koju i zaslužuje.

INSTAR INFORMATIKA d.o.o.                          
10000 Zagreb, HR
Heinzelova 15 ( Kvaternikov trg )
Tel 1: 01/ 5599-671
prodaja@instar-informatika.hr
www.instar-informatika.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.