Zagreb sljedećih 10-ak dana u znaku Gričevanja

Foto: Shutterstock

U ZAGREBU sutra počinje Gričevanje, popularnog zagrebačkog glazbenog festivala, inspiriranog starozagrebačkim legendama o vješticama. Mjesto radnje su Gradec i Tuškanac, a festival će trajati 10-ak dana. Program je najavio direktor Festivala Marko Matošić.

"Program je sastavljen od uglavnom domaćih bendova, a tu je i Repetitor iz Beograda, a predstavljamo ono što mislimo da je kod nas najbolje", rekao je Matošić.

Među brojnim izvođačima su Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Jinxi i brojni drugi. Osim bogatog glazbenog programa, na Gričevanju se sprema i popularni Bazaar.

"To je najveći urbani market u Zagrebu i šire. Sudjelovat će razni umjetnici, dizajneri, Mali plac, bit će i hrane, i tako dalje", kaže Matošić.

Na Baazaru ćemo moći kupiti rijetke primjerke vintage odjeće, obuće, nakita, namještaja i još puno toga. Što se tiče hrane, bit će tu domaće tjestenine, sireva, egzotičnih gođi bobica iz Istre, magarećeg mlijeka, octa od bazge.

U cijelu priču uključio se i ZET, oni nude besplatnu vožnju uspinjačom u svim danima festivala od 17 do 22 sata. Svi koncerti na Gričevanju su besplatni, a detaljan program nalazi se na web stranici gricevanje.com.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.