Vratio se dr. Duje: Don Ivan je kao pravljeno vino - izgleda dobro, ali nema grožđa!

Screenshot: HRT

DR. DUJE MARASOVIĆA već neko vrijeme nema u političkom životu grada Splita. Bivši šef splitskog HDZ-a danas će na Gradskom odboru dati podršku arhitektu Vjeki Ivaniševiću za gradonačelničku kandidaturu. Bila je to prilika da čujemo najnovija razmišljanja dr. Duje o Kerumu, Splitu i - don Ivanu.

"Ivanišević je jedini kompetentan"

"Mislim da je Vjeko Ivanišević odličan kandidat. Jedini kompetentan da podigne Split iz ovih ruševina koje ostaju za Kerumom. O njegovom mandatu mogu reći samo najgore, devastirao je i grad, ali i titulu gradonačelnika. Od nje je napravio pravu rugalicu i derogirao sve što su napravili njegovi prethodnici. Danas se svi rugaju Splitu i Kerumu. Eto, na što nam grad sliči. Ivanišević je čovjek koji Split može vratiti iz letargije. Od svih koji su dosad istaknuli svoju kandidaturu, uvjerljivo je najbolji. Ja boljeg ne vidim ", kaže dr. Duje.

"Don Ivan je propast Splita"

Mnogi vide don Ivana Grubišića kao idućeg splitskog gradonačelnika. Dr. Duje se iskreno nada da taj film Splićani neće gledati.

"Ako ga narod izabere, neka im ga, no ja mislim da je don Ivan rješenje koje je gore čak i od Keruma. Meni je on kao pravljeno vino. Izgleda dobro, ali nema grožđa. On je demagog par excellance. Puno priča, ali što je napravio? Ništa. Sad mu ni crkva ne valja, a cijeli svoj vijek proveo je u njenom okrilju. Favorit je Slobodne Dalmacija koja ga vuče kao svog kandidata. Neka im bude, no on je propast Splita", uvjeren je dr. Duje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.