Stisla kriza: Kerum prodao jahtu generalu Čermaku?

SPLITSKI gradonačelnik Željko Kerum riješio se, izgleda, svoje luksuzne krstarice Maiora. Jahta je kao nova vrijedila 10 milijuna eura, a danas, nakon pet godina eksploatacije, nudila se za nešto više od tri i pol milijuna eura. Čini se da je cijena privukla generala Ivana Čermaka, koji je s Maiorom isplovio iz splitskog ACI-ja na probnu plovidbu.

Za koji dan prijelomni trenutak

Nije tajna da je Kerum zaglibio i da se krajem lipnja primiče prijelomni trenutak, odnosno, naplata kredita od 34 milijuna eura za hotel Marjan. Prodaje se više-manje sve s čim Kerum raspolaže pa je samo bilo pitanje trenutka kada će se naći netko raspoložen za luksuznu jahtu od 33 metra, na koju je Kerum bilo toliko ponosan da ju je nazvao po svom sinu Jošku - Joke.

Marjan će zaplijeniti banka i dati ga na sudsku dražbu?

Dani luksuziranja za Keruma su prošlost i prostora za sentimente naprosto nema. Remen će morati prilično stegnuti, a Joku zamijeniti nekim skromnijim plovilom. Još se ne zna što će biti s hotelom Marjan. Ako se u posljednji trenutak ne dogovori kakav reprogram kredita, banka će dati hotel na sudsku dražbu. Čak ni prodaja Maiore neće previše pomoći...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.