SIPA već tri sata vrši premetačinu u zgradi Predsjedništva BiH

Foto: Klix.ba

VEĆ oko tri sata traje akcija u nastavku aktivnosti u predmetu kodnog naziva "Patriot", tijekom koje istražitelji Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) izuzimaju određenu dokumentaciju u vezi s predmetom protiv predsjednika Federacije BiH Živka Budimira i drugih, javlja agencija Anadolija.

Još nema informacija jesu li istražitelji pronašli neku određenu dokumentaciju ili bilo što drugo što bi moglo poslužiti u pomenutom slučaju.

Istražitelji SIPA-e postupaju po naredbama Suda i Tužiteljstva BiH za izuzimanje određene dokumentacije u zgradi Predsjedništva BiH, a koja će se koristiti u daljem postupku.

"U ovom trenutku ne možemo iznositi više informacija u javnost. Istražitelji i dalje postupaju po naredbama, dakle i dalje se vrši izuzimanje dokumentacije u zgradi Predsjedništva", kazala je za agenciju Anadolija policijska službenica SIPA-e Kristina Jozić.

Prema njenim riječima, vrijeme trajanja ove akcije zavisi o situaciji na terenu.

Podsjećamo, predsjednik Federacije BiH Živko Budimir uhićen je 26. travnja pod sumnjom da je primao mito za pomilovanje osuđenika. Uz njega je uhićeno više osoba.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.