Predstavljanje četiri tematska mini vodiča za male i srednje poduzetnike

Screenshot: Bizimpact.hr

U ZAGREBU će danas biti predstavljena nova četiri tematska mini vodiča za male i srednje poduzetnike Ministarstva poduzetništva i obrta.

Stručnjaci Ministarstva gospodarstva, Hrvatskog zavoda za norme i projekta BIZimpact predstavit će mini vodiče: Porez na dodanu vrijednost nakon pristupanja Europskoj uniji, Javna nabava, Sustavi upravljanja energijom i Upravljanje sustavom kvalitete i rizicima.

Mini vodiči donose najaktualnije informacije s navedenih područja, prikaz utjecaja propisa na poslovnu zajednicu, liste najčešćih pitanja i odgovora, popise najvažnijih propisa te popis institucija i izvora na kojima poduzetnici mogu potražiti dodatne informacije.

Projekt BIZimpact II - Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice je projekt čiji je cilj poboljšati poslovnu klimu u Hrvatskoj i konkurentnost malog gospodarstva. Glavni korisnik projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske (MINPO), a ostali korisnici su: Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Hrvatska gospodarska komora (HGK), Hrvatska obrtnička komora (HOK), Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) i Hrvatski savez zadruga (HSZ), priopćili su iz Ministarstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.