Potraga se nastavlja, na Marjanu pronađeno još stvari nestale Meksikanke



POLICIJA i GSS-ovci u Splitu i dalje tragaju za nestalom Meksikankom Selene Margarit Graciano Macedo. Nestanak meksičke turistice u srijedu navečer prijavio je njen brat.

Podsjećamo, tijekom jučerašnje pretrage na Marjanu su pronađene stvari nestale Meksikanke, isprave, šešir i jedna japanka. Nađeni su i tragovi, koji upućuju da ju je netko odvukao s tog mjesta, moguće nakon borbe.

U grmlju je tijekom dana pronađeno još nekoliko predmeta za koje se vjeruje da su pripadali nestaloj Meksikanki. No, policija za sada ne želi brzati ni sa kakvim zaključcima.

Meksikanka je nestala usred bijela dana na Marjanu, na kojem se takve stvari inače ne događaju. U posljednjih 20 godina na Marjanu je zabilježeno jedno ubojstvo, nekoliko samoubojstva i koliko je poznato - nijedna otmica.

Nestanak je kasno prijavio njezin brat Emanuel, koji ju je čekao da se vrati sa obilaska Marjana. Rastali su se popodne oko 16.20 sati kod crkvice Svetoga Nikole. Selena je imala želju otići na vrh Marjana napraviti nekoliko panoramskih fotografija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.