Policija privela Mateu Hohnjec i supruga: Sumnja se da su 20-godišnjoj susjedi dali drogu kojom se predozirala

POLICIJA istražuje smrt 20-godišnje Zagrepčanke T.D. koja je preminula u noći sa subote na nedjelju, najvjerojatnije uslijed predoziranja u stanu u Ulici Jaruščica na Laništu u Zagrebu. Točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije.

Djevojci je pozlilo nakon tuluma u stanu 33-godišnjeg Josipa Nikića, sina bjelovarskog tajkuna, i njegove 25-godišnje supruge Mateje Hohnjec, starlete i mlađe sestre Stefany Hohnjec.

Nikić od ranije ima kriminalni dosje i proveo je sedam godina u zatvoru zbog tri pokušaja ubojstva. Prvi put je ispred jednog lokala u Bjelovaru pucao u muškarca koji je vrijeđao njegova prijatelja, drugi put je u sličnom okršaju "branio svoju čast" pa je jednog mladića sedam puta ubo nožem, a treći put je prilikom pokušaja bijega iz zatvora u Lepoglavi istukao zatvorskog čuvara.

Kako doznaje Novi List, u ponedjeljak navečer, zagrebačka je policija privela Mateu Hohnjec i njenog supruga Josipa Nikića, jer sumnjaju da su 20-godišnjoj susjedi dali drogu kojom se predozirala na proslavi u njihovom stanu. Matea Hohnjec je puštena da se brani sa slobode, dok je njen suprug zadržan u jednomjesečnom pritvoru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.