Maras zapošljava: "U mom resoru nema viška ljudi, već ih ima manjka"

Foto: Hina

MINISTAR poduzetništva i obrta Gordan Maras prilikom posjeta Bjelovaru komentirao je rezultate COP-a i loš rejting svoje stranke.

Centralni obračun plaća (COP) pokazao je da smo bili u pravu kad smo inzistirali da država na jednom mjestu ima sve podatke, komentirao je ministar Maras. "Vrlo jasno i ujednačeno, morat će biti i dodaci ujednačeni. Znači, morat će biti malo više reda u svim institucijama RH. Sad to konačno imamo na jednom mjestu i sad će te vidjeti određene rezultate i uštede koje će iz toga proizaći."

Na pitanje ima li viška ljudi u njegovu resoru Maras odgovara: "U mom resoru ih nema viška, već ih ima manjka, zbog toga što mi očekujemo da se zaposle novi kolege koji će raditi na ovakvim projektima. Dakle, ja sam uvjeren da 10-ak zaposlenih će opravdati to kroz svoj rad i sredstva koja ćemo dovesti iz EU."

Maras je komentirao i sve lošiji rejting svoje stranke. Ankete su samo prolazno vrijeme, a prave će rezultate pokazati izbori, smatra Maras. "Naše je da radimo i konačno napravimo ono što Hrvatska nije imala proteklih 6,7 godina, a to je gospodarski rast, da se pokažu određeni rezultati, a ja sam siguran da hrvatski građani neće birati one koji su ih u recesiju doveli, već one koji su ih iz recesije izveli, a to će biti ova Vlada."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.