Josipović kupio glasove u Splitu: Radnici Trajektne luke ispratili ga pljeskom

Screenshot i video: YouTube

PREDSJEDNIK Ivu Josipovića danas su sat prije podneva prilikom ukrcaja na trajekt za Brač, presreli radnici Trajektne luke koji prosvjeduju zbog preniskih tarifa koje im je odredila Lučka uprava.

Josipović pokupio glasove i ukrcao se na trajekt

Radnici, predvođeni direktorom Tonijem Medvidovićem, pojasnili su predsjedniku Josipoviću razloge prosvjeda i prošlotjedne blokade nekoliko trajekata. Nažalost, snimanje nije dopušteno iz neposredne blizine pa se ne čuje što Josipović govori, ali na koncu petominutne snimke vidljivo je da se na trajekt ukrcao ispraćen bučnim aplauzom radnika Trajektne luke.

Indexu su otkrili da je Josipović kazao da je sramota to što im rade s tarifama. Kampanja za novi mandat je već započela pa je očito da se Josipović želi umiliti biračima. Ove iz Trajektne luke je, čini se, osigurao.

Blaževski: Sve ću pojasniti predsjedniku

Milan Blaževski, ravnatelj Lučke uprave, SDP-ovac, kao i predsjednik Josipović, vidio je već da se Trajektna luka pohvalila svojim postignućem s Josipovićem.

"Da, iznenadili su ga na ukrcaju. Nadam se da ću ga još popodne vidjeti i pojasniti mu sve oko ove priče. Ne znam koliko je predsjednik upoznat, ali ja jedva čekam da ga upoznam sa činjenicama. Sve je ovdje jasno. Buni se monopolist koji iskrivljuje činjenice sa željom da ne dobije konkurenciju i ako je moguće da zaradi još više", kazao nam je Blaževski.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.