Jakovčić o "nemoralu u Novalji": Neka dečki premjeste Zrće u Istru, a i ja se lako skinem!

ISTARSKI župan Ivan Jakovčić i predsjednik IDS-a ne bi se žalio kada bi se "novaljski partijaneri" prebacili na "njegovo područje", a čak najavljuje i da bi im se pridružio u "golotinji" koja je bila povod za SDP-ov poziv za raspisivanje referenduma o cijelom projektu.

Jakovčić je u intervju za Soundset poslao poslovni poziv ekipi koja stoji iza "partijanerskog" projekta. "Ja sam za Zrće. Neka dečki donesu projekt u Istru. Mi imamo FKK plaže, a i ja se lako skinem", kazao je Jakovčić te time dao podrška HDZ-ovom gradonačelniku Novalje Ivanu Dabi koji brani cijeli projekt Zrća i kaže da je referendum nepotreban.

Jakovčić želi više terena za golf u Istri

Jakovčić je otkrio i kako mu je jučer sam premijer Milanović dao podršku za projekt Brijuni rivijera "koji neki ljudi žele minirati". "Jučer ujutro sam razgovarao s premijerom i vrlo sam zadovoljan rezultatom tog razgovora. On je predsjednik povjerenstva za realizaciju projekta Brijuni rivijera i naravno da je njemu stalo napokon krenu ulaganja u Hrvatsku", kazao je Jakovčić.


Istarski župan je otkrio i da će inzistirati da termoelektrana Plomin 3 bude na plin, a ne na ugljen kao što često najavljuje potpredsjednik Vlade Radimir Čačić, a čemu se protive ekološke udruge. Kao investitora u tom projektu, Jakovčić bi rado vidio i Adris grupu. Kao problem istarskog turizma navodi nedostatak golf terena.

Pokreće projekt bezalkoholnog pića koje se "dobro miješa s nečim žešćim"

"Sa samo jednim golf igralištem proširena je značajno turistička sezona na području Bujštine. Najbolji vinari Istre su koncentrirani na tom dijelu i svi mi odreda kažu - dajte da se izgradi više tih 10-ak igrališta da dobijemo nove goste, novu nišu, bogatije goste koji mogu potrošiti", rekao je Jakovčić koji je još jednom najavio svoje skoro povlačenje iz vrha IDS-a.

Nakon odlaska iz politike će Jakovčić ući u projekt s bezalkoholnim osvježavajućim pićem, za koji tvrdi da ga je sam osmislio. "To je super tajna. Ali kad baš inzistirate, to piće se tako dobro miješa s nečim žešćim, ali moraš biti hrabar. I onda je sjajno", zaključio je Jakovčić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.