Bandić ne odustaje od fontana: Ambruš je Zrinjevac izgradio u puno goroj situaciji

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić danas je na konferenciji uoči skupštinske sjednice kazao kako će se o prijedlogu Zagrebačkog holdinga za poskupljenje vodoopskrbe, odvodnje i gradskog prijevoza odlučiti kada se o tome izjasne svih relevantni faktori.

Vijeće potrošača već je dobilo poskupljenje, danas će o tome odlučivati Gospodarsko socijalno vijeće, a sutra Skupština Zagrebačkog holdinga, dok Bandić kao gradonačelnik ima rok od 15 dana za donošenje odluke.

Dodao je i kako žali što gradske vijećnika u prijašnjima godinama nije uspio uvjeriti da je gradski stadion u Maksimiru prioritet, dodavši kako nije problem što grad opet ulaže 35 milijuna kuna u stadion, već što se dosad nije adekvatno ulagalo.

Napomenuo je i kako će skupština sutra odlučivati o njegovom prijedlogu sporazuma o načinu rješavanja javnog interesa između investitora Hoto grupe i grada Zagreba. Prema Bandićevoj viziji, investitor bi se odrekao povrata 7,2 milijuna kuna, a grad korištenja dviju polivalentnih dvorana u sklopu Centra Cvjetni koje bi trebalo prestati smatrati javnim interesom i promijeniti im namjenu u poslovni prostor.

Bandić ne odustaje ni od gradnje fontana, odnosno stvaranja "pješačke komunikacije" između dvije korisne cjeline na "zelenoj potkovi". Bandić je kritičarima, koji tvrde kako za takve zahvate nema novca, odgovorio tezom da je "Milan Ambruš izgradio Zrinjevac u 30 puta goroj situaciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.