Zvijezde West Hama okušale su se u esportu i nisu se baš proslavile

Screenshot: YouTube 

WEST Hamov dvojac našao se na travnjaku, ali u nešto drugačijim ulogama. Naime, Javier Hernandez i Michail Antonio odigrali su meč jedan na jedan u CS:GO-u, uz pomoć profesionalnih igrača. Dok se Antonio nije baš snašao u novoj ulozi, Chicharito je pokazao zavidan talent s obzirom na to da nikada prije nije igrao CS:GO.
 
>>NiP protiv FaZe Clana obranio titulu IEM Oakland
 
U sklopu promocije organizirane od strane Betwaya, sponzora West Hama i profesionalne esport organizacije Ninjas in Pyjamas, održan je revijalni CS:GO meč između Hernandeza i Antonija. Na Hernandezovoj strani bio je Patrik "f0rest" Lindberg, legenda CS:GO esporta koja je za trenera odabrala Fredrika "REZa" Sternera. Na drugoj strani, uz Antonija bio je Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, druga legendarna polovica NiP-a, a u ulogu trenera uskočio je Richard "Xizt" Landstrom.
 
Hernandez je slušajući trenera brzo uhvatio ritam. Prva je sugestija svakako bila da se igrači ne kreću u igri dok pucaju jer je tako gotovo nemoguće pogoditi metu. Xizt je pokušao Antoniju objasniti kako da kontinuirano puca, ali mu to baš i nije pošlo za rukom. U meču smo vidjeli više od nekoliko zanimljivih situacija, ali i kvalitetno se nasmijali.
 

 
West Hamov dvojac priznao je kako videoigre uglavnom igraju na konzolama. Kao i kod velikog broja nogometaša, omiljena igra im je FIFA. Međutim, među nogometašima ima i ljubitelja esporta, a jedan od najpoznatijih je svakako Neymar, koji voli zaigrati CS:GO, a u posljednje vrijeme i PlayerUnknown's Battlegrounds.
 
West Ham je trenutno 12. na tablici i ne može se pohvaliti rezultatima ove sezone. Slična je situacija i u NiP-u, ekipa jednostavno ne uspijeva pronaći stalnu formu. Ove su godine doživjeli još jednu promjenu u ekipi, doveden je Dennis "dennis" Edman, a Richard "Xizt" Landstrom se preselio na klupu.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz esport, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Esport
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.