Zvijezda koju je Kovač izbacio iz momčadi osvojila turnir u pokeru

Foto: EPA

TRENER Wolfsburga Niko Kovač sredinom rujna iz momčadi je zbog nedovoljnog zalaganja izbacio Maxa Krusea, 34-godišnjeg napadača i bivšeg njemačkog reprezentativca. Dva mjeseca kasnije Kruse je osvojio turnir u pokeru naziva World Series of Poker Europe.

"Deset godina trudim se osvojiti narukvicu s WSOP turnira. Ponosan sam", rekao je Kruse, koji je pobijedio u najpopularnijoj verziji pokera - No-Limit Texas Holdem, a prenosi njemački Sport1. Da bi sudjelovao u turniru, Kruse je morao imati 1650 eura. Za pobjedu su mu pripala 134.152 eura.

"Trenutno poker igram samo kao hobi, ali možda ću više igrati nakon karijere. Igram iz zabave, no lijepo je znati da sam prilično dobar u tome", izjavio je Kruse, koji je za njemačku reprezentaciju upisao 14 nastupa i postigao četiri gola.

"Ja ću odlučiti kad je kraj"

Kruse je u dva mandata u Wolfsburgu skupio 62 utakmice uz učinak od 16 golova i 13 asistencija.

"Zahtijevamo potpunu identifikaciju igrača i kluba i maksimalnu koncentraciju igrača na Wolfsburg. S Maxom nismo osjećali da to imamo. Zato nije bio s nama i zato ga neće biti s nama ni u budućnosti. Kod Maxa nismo vidjeli impuls kojim bi mogao pomoći momčadi i zato više nije njen dio", rekao je Kovač.

Kruse mu je potom odgovorio putem Instagrama: "Započeo sam dvije utakmice ove sezone, tako da je ovo iznenađenje, ne samo za mene već za sve. U siječnju sam došao u Wolfsburg kako bih pomogao i mislim da sam to učinio u drugom dijelu prošle sezone.

Svatko tko me poznaje zna da uvijek dajem sve od sebe za klub za koji igram. Ne samo ovdje nego svugdje gdje sam bio u zadnjih 12 godina. Ja ću sam odlučiti kada je došao kraj mojem igranju u Bundesligi. Nitko to neće odlučiti umjesto mene", poručio je Kruse.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.