Esport

Zvijezda Arsenala ponovno ratuje s tvorcima FIFA-e zbog ocjena

Foto: EPA-EFE

GABONAC u redovima Arsenala igra sjajnu sezonu, u kojoj je mrežu tresao osam puta u 10 utakmica u svim natjecanjima. Pierre-Emerick Aubameyang ove sezone zabija u prosjeku gotovo svakih 100 minuta, ali to mu nije pomoglo da dobije bolje ocjene u FIFA-i 20. Nakon što je osvojio nagradu za igrača mjeseca u Premier ligi iskoristio je priliku kako bi EA Sports upozorio da želi bolje ocjene.

Aubameyang je u FIFA-i 20 dobio ocjenu 88 i odmah izrazio svoje nezadovoljstvo. Prvi Topnik je vjerojatno u pravu s obzirom na to da je prošle godine imao istu ocjenu, a iza njega je sezona s 31 pogotkom i osam asistencija.

Dobio je i novu karticu s boljom ocjenom zbog osvajanja nagrade za najboljeg igrača Premier lige za rujan. Ta kartica nosi ocjenu 89. Fotografirao se s njom za Instagram i ispod napisao: "Ovo bi trebala biti moja osnovna kartica." Većina njegovih pratitelja složila se sa svojim miljenikom.

Međutim, Gabonac je istaknuo i kako su pet ili šest najvažnijih ocjena stagnirale ili pale od FIFA-e 16 do FIFA-e 20. Prije tri godine je zaprijetio i da će prijeći na Pro Evolution Soccer, zato što je smatrao da mu je ocjena za brzinu previše niska, ali kako vidimo, to se nije dogodilo.

Nekad najbrži igrač u FIFA-i neumoljivo trpa i izbor je mnogim igračima FIFA Ultimate Teama, među onima koji si ga mogu priuštiti. Nastavi li sa sjajnim igrama dobit će i još bolje kartice, a mogla bi mu porasti i ocjena na onoj osnovnoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.