Zvijezda Arsenala i Italije o skupini s Hrvatskom: To će biti show

Foto: EPA

AKTUALNI prvak Europe Italija u skupini je B s Hrvatskom, Španjolskom i Albanijom. Azzuri u subotu u 21 sat otvaraju Euro protiv Albanije, zatim u četvrtak u 21 sat igraju protiv Španjolske, a u ponedjeljak, 24. lipnja, zadnje kolo grupne faze igrat će protiv Hrvatske.

"Igramo slično kao prije tri godine"

Jedan od aduta izbornika Luciana Spallettija bit će veznjak Arsenala Jorginho (32). Naturalizirani Brazilac jedan je od desetorice igrača koji su osvojili Euro prije tri godine i tada je čak bio jedan od kandidata za Zlatnu loptu. Govoreći o skupini je rekao: 

"Imamo tešku skupinu sa sjajnim momčadima. To je grupa koja će od nas puno tražiti, ali igrat ćemo jako jer smo i mi sjajna momčad, također. Mislim da će to biti sjajan show za sve koji vole nogomet. Naša je reprezentacija skupina igrača koji bi željeli rasti, učiti i napredovati svakog dana. Mislim da radimo vrlo dobro i postoje neke sličnosti s momčadi koja je osvojila Euro prije tri godine. I filozofija igre je također slična."

Sada će igrati uz napadača Atalante Gianlucu Scamaccu koji je jedno od novijih lica Italije: "Mislim da mu možemo vjerovati, on nam može puno dati. Ima kvalitetu i potencijal kojima nam može pomoći. Puno očekujemo od njega, kao i od ostalih. Mora dati najbolje od sebe i biti na usluzi momčadi, jer na kraju su najbitniji grupa i momčad."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.