REGIJA

Zvezda objavila novosti o svom košarkašu koji je u komi: "Ohrabrujuće vijesti"

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda na svojim službenim stranicama objavio je novosti o stanju Ognjena Kuzmića, teško ozlijeđenog košarkaša u prometnoj nesreći koja se dogodila za vikend.

>> Srpski košarkaški reprezentativac teško stradao u prometnoj, u komi je

>> Boksač opisao stravičan sudar s košarkašem Zvezde. Slike nesreće su strašne

Novi pregledi skenera glave i rendgena pluća pokazali su da nema dodatnih komplikacija, ali je Kuzmićevo stanje i dalje vrlo ozbiljno.

"Kuzmić je i dalje u šok sobi Hitnog odjela u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znakovi ohrabrujući. O košarkašu Crvene zvezde, koji je i dalje u induciranoj komi, od prijema u nedjelju brine izuzetan liječnički tim Hitnog odjela, i KK Crvena zvezda im se i ovom prigodom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedjelju u bolnicu u teškom stanju", navodi se u priopćenju pa dodaju novosti:

"U ponedjeljak u ranim jutarnjim satima Ognjen Kuzmić ponovno je detaljno pregledan od strane liječničke ekipe, odrađeno mu je snimanje glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 sata nema dodatnih komplikacija u ozljedama glave, kao i damu se postepeno vraća funkcija pluća", stoji u priopćenju KK Crvena zvezda.

Klub će i dalje izvještavati o zdravstvenom stanju teško ozlijeđenog košarkaša u skladu informacijama koje budu primali iz Hitnog odjela beogradske bolnice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.