NBA

Zubac NBA zvijezde uči naš jezik: "Govorite kao Hrvati kad su mrtvi pijani"

Screenshot

HRVATSKU VEČER ili, kako se službeno zove, Večer hrvatskog naslijeđa, organizirala je NBA na utakmici Los Angeles Clippersa i Utah Jazza u Staples Centeru u LA-u.

Ovaj meč nije slučajno odabran za slavlje Hrvatske u najjačoj ligi svijeta jer je to bio hrvatski derbi u NBA ligi između susjeda iz Hercegovine, u kojem su Ivica Zubac kod domaćina i Bojan Bogdanović kod gostiju odigrali važne uloge.

I dok je na terenu na kojem su prije utakmice u narodnim nošnjama plesali hrvatski folklorni ansambli slavio Bogdanović, apsolutni pobjednik Hrvatske večeri izvan terena bio je Zubac.

On je u sklopu priprema za Hrvatsku večer suigrače učio hrvatski jezik kako bi oni pozvali gledatelje na spomenutu manifestaciju tako da na hrvatskom u kameru kažu "Dođite na Hrvatsku večer".

Patrick Beverley, Landry Shamet i trener Doc Rivers trudili su se to izgovoriti s različitim uspjehom, a Zubac je najviše problema imao s nagovaranjem Paula Georgea. "Hajde, ti si napola Hrvat", govorio mu je, na što je NBA zvijezda odgovorila: "Nisam potpisao za klub da bih radio ovo", ali je na kraju ipak popustio.

Nakon što je video objavljen na Twitteru Clippersa, navijači su komentirali: 

"Pat govori pijani hrvatski, kao što Hrvati pričaju nakon što struse 20 piva i bocu žeste."

"Hrvatski mi je materinji i moram reći da je Doc apsolutno rasturio, ali Zubac je malo zahrđao nakon toliko vremena u LA-u."

"Sham, uopće nisi loš."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.