Zaludu im šoping od 330 milijuna eura. Chelsea nije pobijedio ni borca za opstanak

Foto: Profimedia

CHELSEA je i kod West Hama (1:1) u 23. kolu Premiershipa nastavio s očajnim rezultatima i nakon što je u zimskom prijelaznom roku doveo sedam igrača za rekordnih 330 milijuna eura te tako od početka sezone na nove nogometaše potrošio nevjerojatnih 611 milijuna eura. Treću prvenstvenu utakmicu zaredom bez pobjede odigrao je kod kluba koji se bori za opstanak, a Chelsea je sa samo bodom s drugog kraja Londona ostao na devetom mjestu, devet bodova udaljen od pozicije koja vodi u Ligu prvaka.

Upravo su dvojica novih igrača donijela gol Chelseaju u 16. minuti. Enzo Fernandez, za kojeg je Chelsea u siječnju Benfici platio 121 milijun eura i tako ga učinio najskupljim igračem u povijesti Premier League, asistirao je Joau Felixu, a ofenzivac kojeg Chelsea na polugodišnjoj posudbi plaća 17 milijuna eura zabio je prvi gol za privremeni klub. Međutim, važan bod u borbi za opstanak domaćinu je donio Emerson u 28. minuti. Mateo Kovačić zbog ozljede nije igrao za goste. 

Chelsea je tako nastavio s lošim rezultatima u sezoni u kojoj je osim debakla u prvenstvu, u ranim fazama ispao iz oba nacionalna kupa. U srijedu ga čeka gostovanje kod Borussije Dortmund u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.