Yamal s maskom Nindža kornjače. Spriječili su ga da se naruga Mbappeu

Screenshot: X

LAMINE YAMAL će na svoj 17. rođendan zaigrati u finalu Europskog prvenstva, u kojem će sa Španjolskom pokušati pobijediti Englesku i stići do titule. Španjolsko nogometno čudo, inače igrač Barcelone, oduševljava svojim igrama na Euru, na kojem je kroz šest utakmica zabio jedan i asistirao za tri gola. Proslavu jedinog pogotka imao je u polufinalu u kojem je Španjolska izbacila Kyliana Mbappea i Francusku nakon preokreta 2:1.

Fantastično je ljevicom u toj utakmici s 20-ak metara udaljenosti naciljao dalji kut i uz pomoć vratnice pogodio za izjednačenje. Sa samo 16 godina i 362 dana postao je najmlađi strijelac u povijesti Eura. Također, nastupom u toj utakmici postao je najmlađi nogometaš koji je ikad nastupio u polufinalu nekog velikog međunarodnog turnira. Srušio je u toj domeni Peleov rekord sa Svjetskog prvenstva 1958. godine, kad je veliki Brazilac imao 17 godina i 244 dana kad je zaigrao u polufinalu.

Nije uspio ostvariti svoj plan

Osim rekordima i golom koji je poslao Mbappea kući, Yamal se u središtu pažnje našao zbog još jedne stvari. Snimljen je kako pred novinare dolazi držeći u ruci masku s likom Nindža kornjača, koju mu je netko predao .Mnogi su to protumačili kao želju da se naruga francuskom napadaču, koji je veći dio Eura, zbog slomljenog nosa, morao igrati sa zaštitnom maskom na licu i kojeg su mnogi uspoređivali s likovima iz popularne franšize.

Ipak, prije no što je Yamal išta uspio napraviti s njom, ona mu je bila oduzeta. Yamala i Mbappea uskoro očekuju novi ogledi, sad u klupskom dresu nakon što je Mbappe potpisao za Real, koji će Yamal i Barcelona pokušati skinuti s trona u Španjolskoj. Kako je to sve izgledalo možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.