"Wenger nas je samo zavlačio, kad je Eduardo proigrao odmah je prekrižio Chamakha"

PREDSJEDNIK Bordeauxa oštro je napao Arsena Wengera jer smatra je je trener Arsenala izuzetno nekorektan. Jean-Louis Triaud je s Wengerom pregovarao oko prodaje napadača Marouanea Chamakha u Arsenal, ali do realizacije nije došlo. Mediji su izvještavali da je Bordeaux postavio previsoki odštetni zahtjev i da je 25-godišnji napadač ogorčen na svoj klub, no prvi čovjek francuske momčadi je ispričao svoje viđenje događaja.

"Wenger je pokazao da želi Chamakha davno prije nego što je to meni javio i mislim da je već to vrlo nekorektno", rekao je Triaud.

Saga oko prelaska Marokanca u Arsenal trajala je cijelo ljeto, no Triaud misli da ih je Wenger samo zavlačio kako bi dobio na vremenu.

"Rekao sam da tražim 18 milijuna eura jer sam znao da se u pregovorima cijena igrača spusti. Nakon 48 sati, Wenger me nazvao i rekao da nudi sedam milijuna. Odgovorio sam da je to premalo na što je on odgovorio da će mi se javiti s novom ponudom, ali nije nazvao."

"Wenger mi je zapravo ponudio sedam milijuna jer je znao da ću to odbiti, a on će za to vrijeme vidjeti što će se dogoditi u njegovoj momčadi. U međuvremenu je Eduardo odlično krenuo u sezonu pa mu Chamakh više nije bio potreban."

Chamakh je bio ljut na klub nakon što do transfera nije došlo, ali Triaud kaže da je igraču objasnio kakav je Wenger čovjek.

"Rekao mi je da ne želi Chamakha, da misli da je on odličan igrač, ali ako ga kupi da neće imati mjesta u momčadi. Cijena nije bila bitna, nije bio zainteresiran. Hvala i doviđenja, rekao mi je Wenger. To sam objasnio Chamakhu koji je sve shvatio i više nema nesuglasica između njega i kluba", zaključio je predsjednik Bordeauxa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.