Vujović: Ovo je sramno

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

NEXE je napravio veliki kiks u osmom kolu Lige za prvaka. Rukometaši kluba iz Našica odigrali su 28:28 protiv Poreča, a nakon utakmice trener Nexea Veselin Vujović bio je bijesan.

"Ima trenutaka kada bi trener najrađe nestao s klupe neke od srama i stida kako ekipa reagira, ali nažalost nemamo takvu mogućnost da nestanemo u trenutku. Mi smo njima uzeli bod jer su bili bolji u svakom segmentu igre, od borbenosti, pristupa i svih detalja", rekao je Vujović i prozvao igrače.

"Nedopustivo je da mi doma igramo ovako. Sve čestitke Poreču, ali ovo je sramno. Govor tijela? Takav ja problem imam od dolaska, Tamše ga je imao od početka sezone. Takva jedna negativna energija postoji, takva nemogućnost da digneš ekipu, raditi, držati sastanke, motivacijske govore. Kao trener tražim rudare, ali ja ovdje imam inženjere. Nitko neće uzeti i kopati, svi misle da su bogomdani, da su velike zvijezde i da se oko njih treba okretati svijet, ali mislim da će se debelo prevariti, vidjet ćemo."

Našičani sada moraju navijati za Vinkovce protiv Sesveta. U suprotnom, vjerojatno će im trebati pobjeda protiv prvaka Zagreba u Zagrebu za drugu poziciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.