Vlašić se ipak vraća u mladu reprezentaciju?

Foto: Getty Images/ Guliver Image

TRI POBJEDE u prva tri kola izborniku U-21 reprezentacije Nenadu Gračanu i njegovim igračima podiglo je samopouzdanje. Baš kada ih je krenulo, pojavio se problem imenom Nikola Vlašić.
 
Bivši Hajdukovac je nakon odlaska u Everton zablistao i zasluženo dobio Dalićev poziv za play-off za SP s Grčkom. Takva je situacija stvorila velike probleme Gračanu koji se sprema za utakmicu protiv San Marina,  i za kasnije gostovanje  mlade reprezentacije u Solunu samo dan nakon prve utakmice play-offa Hrvatske za Svjetsko prvenstvo u Grčkoj.
 
Gračan nije mogao sakriti koliko mu je bitan rezultat ali i igrač poput Nikole Vlašića.
 
"Uz puno poštovanje prema svima, utakmica sa San Marinom ipak bi trebala biti uvertira za ono što nas čeka u Grčkoj. Igrači nestrpljivo čekaju okupljanja i možemo do pozitivnog rezultata u Grčkoj, što bi nam bio veliki poticaj za dalje."
 
Ne čudi ga Dalićeva želja za Vlašićem. Smatra da bi takvog igrača poželjeli svi treneri na svijetu. 
 
"Bit ćemo u kontaktu s izbornikom Dalićem te ćemo nakon utakmice A-reprezentacije odlučiti hoćemo li ga moći priključiti za naš dvoboj. Sigurno je kao standardni igrač Evertona zaslužio poziv, a taj ga je transfer dodatno napunio samopouzdanjem. Tako snažne igrače u situacijama jedan-na-jedan vole svi treneri i izbornici."
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.