UFC

Vjeruje da je Isus agent Mossada, sad je izašao iz zatvora i vraća se u oktogon

Screenshot: Twitter

OVE nedjelje na UFC-u 244 bit će održana borba za "najvećeg gangstera u ringu" između Jorgea Masvidala i Natea Diaza.

Iz zatvora izlazi i svoj povratak u oktogon planira Vjačeslav Datšik (42), jedan od najživopisnijih likova iz svijeta slobodne borbe. Čovjek je to čija su ga uvjerenja obilježila puno više nego njegova djela u ringu.

Datšik tvrdi da je on "crveni Tarzan i sin slavenskog boga Peruna", a također tvrdi i da je Isus Krist bio Mossadov agent. U MMA karijeru krenuo je senzacionalno, nokautom nad bivšim prvakom UFC-ove teške kategorije Andrejom Arlovskim.

Ipak, njegova je karijera vrlo brzo krenula u lošem smjeru zbog psihičkih problema i životnih uvjerenja. Već 2004. premjestio se iz slobodne borbe u kickboxing, a dvije je godine kasnije proglašen mrtvim.

Mislilo se da je mrtav

Vjerovalo se da je 2006. poginuo u nesreći vlaka, a onda je uhićen zbog pokušaja pljačke u Sankt-Peterburgu pa je otkriveno da je ipak živ. Umjesto u bolnicu poslan je u psihijatrijsku ustanovu, gdje mu je utvrđena šizofrenija.

U toj ustanovi je, navodno, golim rukama slomio zaštitnu ogradu i pobjegao. Nakon toga je naoružan uletio u imigracijski ured u Oslu gdje je rekao da je on "bijeli ratnik". Predao je svoje oružje i premješten je u norveški zatvor, gdje je dokazano da mu je dijagnoza falsificirana. 

Navodio je kako su mu Rusi dok je ondje bio pritvoren stavljali elektrode na genitalije, a jedno vrijeme proveo je i u samici. U ožujku je izašao iz zatvora i borio se protiv tridesetak kila lakšeg borca Artema Tartasova,  od kojeg je izgubio diskvalifikacijom. Sada čeka novog protivnika. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.